top of page
 De capaciteit om te verbinden en gezamenlijk richting te geven aan de energietransitie

Samenwerkingspartners

Het vermogen tot verbinding om samen koers te zetten in de energietransitie

Graag voegen wij met passie onze kennis toe aan jouw duurzaam project. Of het nu gaat over een enkele woning, utiliteit of een hele woonwijk, door onze ruime kennis op gebied van Bodemenergie en Aquathermie - zowel ondergronds als bovengronds - kunnen wij antwoord geven op vragen op technisch, juridisch en financieel vlak. Waar de kennis stopt van de ene partij, start voor ons onze expertise. Ook in de overlap van de expertise werken wij samen om van het duurzame project een gezamenlijk succes te maken.

 

We zitten midden in de energietransitie met als doel om in 2050 een energieneutraal leefklimaat te hebben neergezet. Een koers waarin we onze expertise graag verbinden aan bedrijven met hun eigen deskundigheid om een duurzaam project tot een goed resultaat te krijgen. Samenwerken is een prachtkans om het doel van de energietransitie en het project te bereiken. Samen bereik je ook meer. 

VHGM investeert in de relatie en het project door een pragmatische insteek

Wij zijn vooral een ingenieursbureau. Het doel van onze rapporten die we opleveren is om uiteindelijk een duurzame en betrouwbare energieoplossing te leveren, eentje die wordt omgezet naar een uiteindelijk plan en de daadwerkelijke realisatie. Deze pragmatische insteek zorgt dat we ook dicht op de ontwikkeling en realisatie staan, wat ons proactief maakt.

Wederzijds commitment

Met een vaste kern van diverse specialisten verdiepen we ons in het totale duurzame project, hierdoor neemt de flexibiliteit van het project toe. VHGM heeft veel kennis van zowel de 'bron' als de 'opwek'. Meedenken met het energieconcept, op zoek naar oplossingen op basis van locatiespecifieke aspecten is onze passie. Wij werken wat het ontwerp van het klimaatsysteem nodig heeft uit tot het gewenste niveau en vertalen dit naar lokale energieoplossingen met duurzame en betrouwbare technieken.

Bodemenergie en Aquathermie

De kennis binnen VHGM richt zich voornamelijk op de 'bron' en de 'opwek'. Ook hebben wij de expertise in huis met betrekking tot het bovengrondse deel van het klimaatsysteem en wat dit nodig heeft om comfort, soliditeit en gebruikersgemak van de installaties te garanderen voor nu en de toekomst.  Dit is een belangrijke kans om in de samenwerking bij elkaar aan te haken en gebruik te maken van elkaars expertise. Om deze reden werkt VHGM graag samen met samenwerkingspartners die als versterkende schakels in de ketting functioneren. 

VHGM weet uit ervaring dat door het juiste samenspel, technologie en vakmanschap het meest geschikte resultaat wordt bereikt en hierdoor prestaties worden verbeterd. Dit betekent soms grenzen verleggen en daadkrachtige combinaties van expertises en ervaringen van ons en onze samenwerkingspartners te vragen.  

Een stevige basis leggen we samen

Samen met onze solide relaties hebben wij bewezen een goede vertaling te maken van het ondergrondse deel naar het bovengrondse. Relaties waar van beide kanten op gesteund kan worden. Samen komen we een stap verder in het project en daarmee ook in de energietransitie. Heeft u een vraag van haalbaarheid tot en met beheer, wij beantwoorden ze graag!

Een team van specialisten staan voor je klaar

Boaz van Noort
Mark van Harlingen

Blogs in het teken van samenwerkingspartners

Neem contact op met VHGM

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page