Samenwerkingspartners

Het vermogen tot verbinding om samen koers te zetten in de energietransitie

Graag voegen wij met passie onze kennis toe aan jouw duurzaam project. Of het nu gaat over een enkele woning, utiliteit of een hele woonwijk, door onze ruime kennis op gebied van Bodemenergie en Aquathermie - zowel ondergronds als bovengronds - kunnen wij antwoord geven op vragen op technisch, juridisch en financieel vlak. Wij werken graag samen met partijen waar hun kennis stopt en die van ons begint en overlap in een gedeelte van deze kennis aanwezig is.

We zitten midden in de energietransitie met als doel om in 2050 een energieneutraal leefklimaat te hebben neergezet. Een koers waarin we onze expertise graag verbinden aan bedrijven met hun eigen deskundigheid om het duurzame project tot een goed resultaat te krijgen. Samenwerken is een prachtkans om het doel van de energietransitie en het project te bereiken. Samen bereik je ook meer. 

VHGM investeert in de relatie en het project door een pragmatische insteek

Wij zijn vooral een ingenieursbureau. Het doel van onze rapporten die we opleveren is om uiteindelijk een duurzaam en betrouwbare energieoplossing te leveren. Eentje die wordt omgezet naar een uiteindelijk plan en de daadwerkelijke realisatie. Deze pragmatische insteek zorgt dat we ook dicht op de ontwikkeling en realisatie staan, wat ons proactief maakt.

Wederzijds commitment

Met een vaste kern van diverse specialisten verdiepen we ons in het totale duurzame project, hierdoor neemt de flexibiliteit van het project toe. VHGM heeft veel kennis van zowel de ‘bron’ als de ‘opwek’. Meedenken met het energieconcept, op zoek naar oplossingen op basis van locatie specifieke aspecten is onze passie. Wij werken wat het ontwerp van het klimaatsysteem nodig heeft uit tot het gewenste niveau en vertalen deze naar lokale energieoplossingen met duurzame en betrouwbare technieken.

Bodemenergie en Aquathermie

De kennis binnen VHGM richt zich voornamelijk op de 'bron' en de 'opwek'. Ook hebben wij expertise in huis in het bovengrondse deel van wat het klimaatsysteem nodig heeft om comfort, soliditeit en gebruikersgemak van de installaties te garanderen voor nu en de toekomst.  Dit is een belangrijke kans om in de samenwerking bij elkaar aan te haken en gebruik te maken van elkaars expertise. Om deze reden werkt VHGM graag samen met samenwerkingspartners die gespecialiseerd zijn als versterkende schakels in de ketting. 

VHGM weet uit ervaring dat door het juiste samenspel, technologie en vakmanschap het meest geschikte resultaat wordt bereikt en hierdoor prestaties worden verbeterd. Dit betekent soms grenzen verleggen en daadkrachtige combinaties van expertises en ervaringen van ons en onze samenwerkingspartners te vragen.  

Een stevige basis leggen we samen

Zowel ondergronds als de vertaling naar bovengronds en vice versa, hebben wij door de jaren heen goede en solide relaties opgebouwd. Relaties waar van beide kanten op gesteund kan worden. Samen komen we een stap verder in het project en daarmee ook in de energietransitie. Heeft u een vraag van haalbaarheid tot en met beheer, wij beantwoorden ze graag!

Een team van specialisten staan voor je klaar

Boaz van Noort website.png
Mark van Harlingen.jpg

Onze samenwerkingspartners:

Blogs in het teken van samenwerkingspartners

Neem contact op met VHGM

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie