top of page
MENSEN ZIJN ONZE BELANGRIJKSTE SUCCESFACTOR!

MENSEN ZIJN ONZE BELANGRIJKSTE SUCCESFACTOR!

Plan Power betekent SUCCES

Mensen staan centraal in alles wat wij doen

Werken bij VHGM betekent, werken met authentieke, gedreven collega’s die vol passie en ambitie werken aan de missie van VHGM. Een missie die gekenmerkt wordt door elke dag een substantiële bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving door middel van innovatieve technieken zoals Bodemenergie en Aquathermie. Jouw kennis, doel en ambitie sluiten hier wellicht perfect op aan. 

Wil jij ook deel uitmaken van onze mooie organisatie en een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland?

Wij bieden een dynamische energieke werkomgeving met veel ruimte voor groei. De plek per uitstek om je carrière naar een hoger niveau te tillen voor meer werkgeluk. Werkgeluk wat door VHGM gekenmerkt wordt door extra aandacht voor zelfontwikkeling (autonomie), uitdaging (competentie) en een goede sfeer (samenspel).   

Als je bij VHGM werkt, werk je samen met je collega's vol passie om je kennis te delen binnen onze projecten. VHGM gelooft dat wat je uitdraagt naar buiten, dit in de interne organisatie start. Dus bij de mensen die VHGM onderscheidend maken; de medewerkers die niet alleen meewerken, maar zeker ook meedenken.

Medewerkers aan het woord:

VHGM het team
Sebastiaan Boucher

Werktuigbouwkundig Specialist

Van het gas af, betekent gas op de energietransitie. Dat betekent mouwen opstropen om de klimaatdoelstellingen versneld te bereiken. Daarom hebben we jou nodig. 
 

Word je mijn nieuwe collega?

Hans van Hateren

Specialist Bodemenergie

Ik heb een grote interesse in verduurzaming van Nederland in combinatie met de mogelijkheden met betrekking tot toepassing sedimentologische kennis binnen open bodemenergiesystemen.

Word je mijn nieuwe collega?

Kijk hier hoe jij onze nieuwe collega kunt worden:

​"Wat je uitstraalt en uitdraagt, komt altijd bij je terug"

​Dat wil jij toch ook? Om die reden werken we binnen VHGM samen richting een POWERFUL werkklimaat. Een klimaat waar persoonlijke ontwikkeling en teambuilding hand in hand gaan. Om met passie voor techniek en duurzaamheid een vertaling te maken naar een succesvol carrière- en ontwikkelpad. Dit natuurlijk met als ultiem doel samen een autoriteit te zijn op het gebied van Bodemenergie en Aquathermie. 

 

Daarom zoeken we mensen die net dat stapje extra zetten. Om die reden zoeken wij mensen die gepassioneerd en gedreven zijn en met energie hun kennis delen om VHGM succesvol te maken. Vandaar dat ons doel is jou te laten groeien en jou deel te laten zijn van ons energieke team.  

"De wereld ondersteboven"

​VHGM gelooft niet dat succes gelukkig maakt, maar dat juist gelukkig zijn in wat je doet succesvol maakt. Daarom focust VHGM op gelukkige collega's. Het klinkt als de wereld ondersteboven, maar VHGM staat ervoor dat de medewerkers de belangrijkste succesfactor zijn. Dat betekent doen waar je goed in bent. 

​Vanaf de eerste werkdag start jouw eigen ontwikkelpad. Tijdens het onboardingstraject leer je alle facetten, afdelingen en nog belangrijker je collega's kennen hetgeen VHGM een bedrijf maakt dat de kernwaarden Samen, Kennis en Passie hoog in het vaandel draagt. Je leert dit DNA zo te verankeren in je werkwijze dat je weet "wie en wat VHGM is, waar VHGM in gelooft, waar VHGM voor staat, maar ook hoe VHGM gezien wil worden." 

 

VHGM weet dat je tegenwoordig in een snel veranderende wereld moet blijven innoveren. Om dit te blijven doen is het belangrijk dat alle collega's meebewegen. VHGM gaat ervan uit dat eenieder daar zelf verantwoordelijk voor is. Hoe kan VHGM jou en je collega's stimuleren dat jijzelf de regie in handen neemt om je arbeidsmarktwaarde, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid te vergroten? 

Te gekke arbeidsvoorwaarden

Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarde, investeert VHGM ook in unieke tertiaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je toegang tot de VHGM Academie van Satisvact. Een leerplatform vol met Human Skills trainingen, podcasts, webinars en scans die jou helpen voort te bewegen naar meer groei. Naast groei stimuleren we ook gezonde beweging. Zo kun je via het concept van Lease-a-bike een fiets leasen, die je ook in je vrije tijd kunt gebruiken. Gezondheid is belangrijk voor alle medewerkers binnen VHGM, zo investeren we naast een eigen laptop met een extra beeldscherm, graag in een gezonde werkplek; ook bij jou thuis. Een goed ergonomisch bureau en stoel zijn belangrijk om de uren achter je PC goed door te komen. Thuiswerken is namelijk niet meer weg te denken. Naast dat het voor jou als medewerker veel voordelen biedt; denk aan minder reistijd, betekent diezelfde reistijd minder verkeer op de weg. Wij bieden jou dus de middelen om aan het roer te gaan staan van jouw carrière, jouw ontwikkelpad! Om je te helpen in dit ontwikkelpad, hebben wij dit in een initiatiefvol plan gegoten. Plan POWER.

"Met plan POWER sta je aan het roer van je eigen toekomst" 

Plan Power staat voor Persoonlijke Ontwikkeling en Waardering in Eigen Regie. VHGM is zich er van bewust dat de mensen / de medewerkers de belangrijkste succesfactor zijn voor de organisatie.

In Plan POWER wordt er gewerkt naar Autonomie, Verbinding en het verhogen en vergroten van de Competenties. Het is een ontwikkelpad naar een powerful werkklimaat.

Dit betekent investeren in persoonlijke ontwikkeling binnen ieders bandbreedte en mogelijkheden. VHGM ziet dat dit leidt tot zelfregie. Wat weer bijdraagt aan de kwaliteit van de dienstverlening; de groei van de medewerkers van junior, naar medior, naar senior en dat dit plan de medewerkers motiveert tot meer werkplezier.

​Wil jij aansluiten bij jouw collega's die op jouw bijdragen zitten te wachten om samen een bewustwording te creëren dat energie anders kan? Wil jij werken bij een organisatie die:

  • in ruil een groene (door-)start geeft aan jouw toekomst; 

  • waardering vertaalt in (persoonlijke) ontwikkeling; 

  • een bijpassend salaris biedt met groei; 

  • fun ziet als samenspel, omdat dit verbindt. 

 

Wil jij ook deel uitmaken van onze mooie organisatie en een belangrijke bijdrage leveren aan onze innovatieve dienstverlening?

Werken bij VHGM betekent afwisseling van je schouders eronder en samen verbinden in werk en ook FUN

DNA Workshop en daarna ... Expeditie Robinson

Workshop en daarna ... fun on the beach

VHGM heeft een plan met POWER

Plan Power Presentatie ijsberg

Kijk hier voor onze vacatures:

Kom jij ons team versterken en werken aan duurzaamheid met bodemenergie en aquathermie?

Kom jij ook ons team versterken?

Neem contact op met VHGM

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page