Privacy Policy VHGM

Laatst bijgewerkt: 29 september 2022

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze website en in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens.

 

Vanwege volledige transparantie hebben wij daarvoor een beleid geformuleerd en geïmplementeerd dat in overeenstemming is met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit beleid houdt onder meer in dat wij persoonlijke informatie die ons verschaft wordt, vertrouwelijk behandelen.

 

Voor meer informatie over de bescherming van persoonsgegevens, kun je terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Kort komt het hier op neer:

Wij houden ons aan de regels van  de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

De verantwoordelijke voor verwerking van persoonsgegevens:

Je gegevens worden verwerkt door: 

VHGM BV

Leidsevaart 580 | 2014 HT Haarlem | Nederland

KvK: 34182597

De volgende website geldt deze Privacy Policy:

https://vhgm.nl/ 

Persoonsgegevens: 

elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dit betekent dat informatie ofwel direct over iemand gaat, ofwel naar deze persoon te herleiden is. Dat het om een natuurlijke persoon moet gaan, houdt in dat gegevens van overleden personen of van organisaties geen persoonsgegevens zijn.

Juridische informatie

VHGM BV

Leidsevaart 580 | 2014 HT Haarlem | Nederland

KvK: 34182597

Hosting provider

White Baron ICT | Professor J.H. Bavincklaan 2-4 | 1183 Amstelveen

De opslag van persoonsgegevens van gebruikers vindt uitsluitend plaats in datacenters in de lidstaten van de Europese Unie.

Kort komt het hier op neer:

VHGM BV verwerkt persoonsgegevens.

Gegevens Autoriteit Persoonsgegevens

Je hebt recht op toegang, wijziging, correctie van je persoonsgegevens. Neem hiervoor contact op met VHGM Leidsevaart 580 | 2014 HT Haarlem | Nederland of via info@vhgm.nl

 

Domeinnaam: https://vhgm.nl/ 

Kort komt het hier op neer:

Als betrokkene heb je recht op toegang, inzage en correctie van je persoonsgegevens. 

Verzamelde informatie, doel, gebruik en verwerking van persoonsgegevens

VHGM BV. verzamelt gegevens voor de uitvoering van haar diensten.

Persoonsgegevens worden verzameld wanneer:

  • je op onze website vraagt om informatie

  • je navigeert naar de website of diensten raadpleegt

  • je contact opneemt met het secretariaat van VHGM
     

Onderstaande persoonsgegevens worden door VHGM verwerkt:

Kort komt het hier op neer:

Op verschillende manieren verzamelen we verschillende types persoonsgegevens met als doel de uitvoering van onze diensten. 

Doel:

Beheer van contactformulieren

Voor- en achternaam

Kantoornaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Website

Doel:

Beheer van nieuwsbrieven

Voor- en achternaam

Kantoornaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Website

Doel:

Informatie over diensten

Voor- en achternaam

Kantoornaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Website

Gegevens hosting provider en bank

Alle verzamelde en verwerkte data wordt door ons gehost in de Europese Unie. 

Als je de bestemming van je gegevens wilt achterhalen, neem dan contact met ons op via e-mail: info@vhgm.nl

Kort komt het hier op neer:

Wil je meer weten, mail ons op info@vhgm.nl

Bankgegevens

Bankgegevens worden beheerd door de Rabobank

 

Bewaartermijn

De gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor een periode in overeenstemming met de geldende wetgeving.
 

Inzage, correctie en recht van verzet

Je hebt recht op toegang, wijziging, correctie van je persoonsgegevens (artikel 33 en 34 Wbp). Neem hiervoor contact op met VHGM Leidsevaart 580 | 2014 HT Haarlem | Nederland of via info@vhgm.nl

Daarnaast heb je de mogelijkheid om te bepalen wat er met je persoonsgegevens gebeurt na je overlijden. Voor meer informatie over het onderwerp, kun je de website van de Autoriteit Persoonsgegevens raadplegen.

 

Tot slot heb je het recht je persoonsgegevens over te dragen. Dit recht is van toepassing op dezelfde manier als het recht op toegang en rectificatie.

Kort komt het hier op neer:

Persoonsgegevens kunnen worden overgedragen maar worden niet langer bewaard dan wettelijk toegestaan.

Cookies 

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van je computer. Een cookie bevat gegevens zodat je bij elk bezoek aan onze Websites als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze Websites speciaal op jou in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken. Wanneer je onze Websites bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we je informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze Websites accepteer je het gebruik ervan. Je toestemming is geldig voor een periode van dertien maanden. Informatie over en toestemming voor het gebruik van cookies zal voor iedere afzonderlijke Website afgegeven worden.
 

Welke cookies gebruiken wij?

Wij maken gebruik van cookies voor webanalyse-service (zoals Google Analytics) alsmede advertentiecookies. Via analytische cookies krijgen we inzage in het bezoek aan onze Website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze Websites. We kunnen niet zien wie onze Websites bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt. Daarnaast worden er functionele cookies zoals sessie- en login cookies geplaatst voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie.

De advertentiecookies zijn bedoeld voor het tonen van relevante advertenties, alsmede cookies van sociale netwerken, zoals LinkedIn en Facebook. Laatstgenoemde cookies zijn uitsluitend van toepassing indien je gebruik maakt van de betreffende service en maken het mogelijk berichten te linken of te tweeten. We bewaren deze gegevens gedurende 1 jaar.

Naam Cookie

Google Analytics

Afzender van Cookie

VHGM B.V.

Doel van de Cookie

_utma: meet het aantal unieke bezoekers

_utmb en _utmc: meet het aantal sessies naar de site

_utmt: meet het type variabele

_utmz: het meten van alle relevante informatie voor de identificatie van een bron van het verkeer

Naam Cookie

Facebook

Afzender van Cookie

VHGM B.V.

Doel van de Cookie

Facebook custom audience om bepaalde doelgroepen te creëren of uit te sluiten van reclame

Hoe kan ik het gebruik van cookies bepalen?

Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en de verwijdering van cookies voor elke browser kun je terecht op de website van de Consumentenbond.

Kort komt het hier op neer:

 

We gebruiken verschillende soorten cookies. Je ziet hier welke dat zijn. 

Aanpassen Privacy Statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy policy aan te passen. Wijzigingen zullen op deze Website worden gepubliceerd.

Kort komt het hier op neer:

Onze privacyverklaring is onderhevig aan wijzigingen.

Neem contact op met VHGM

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie