top of page

Het team van VHGM

Samen met Bodemenergie en Aquathermie richting een gebouw- en energiebewust leefklimaat

Ing. Alex Wieling

Civiel Ingenieur - Aquathermie

Leidsevaart 580

2014 HT Haarlem (N-H)

T  +31 (0) 23 584 11 22

M +31 (0) 6 53 33 37 36

E  stefvanharlingen@vhgm.nl

I   www.vhgm.nl

Ik ben Alex Wieling, een Junior Specialist Aquathermie bij VHGM. Met een achtergrond in Civiele Techniek en een minor in Business Administration, maak ik gebruik van mijn brede kennis om bij te dragen aan duurzame energielevering. Een belangrijk aspect van mijn werk is het realiseren van maatwerkoplossingen door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers.

 

Ik ben gepassioneerd over duurzaamheid en deze passie komt zowel in mijn werk als in mijn persoonlijke leven tot uiting. VHGM is een plek waar deze passie wordt gedeeld en waar we samen werken aan de energietransitie.

 

Een uitdaging die ik in mijn huidige functie tegenkom, is de afwezigheid van specifieke wetgeving voor aquathermie. Desondanks blijf ik flexibel en volg ik de innovaties in het veld op de voet. Als actief lid van het Netwerk Aquathermie (NAT) blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 

In de toekomst zie ik mezelf groeien binnen VHGM, met het doel om de afdeling Aquathermie te ontwikkelen en uiteindelijk een leidinggevende en meer commerciële rol op me te nemen. Samen met VHGM blijf ik streven naar een duurzamere toekomst

Ing. Alex Wieling

Leidsevaart 580

2014 HT Haarlem (N-H)

t  +31 (0) 23 584 11 22

i   www.vhgm.nl

d

e

+31 (0) 88 42 56 405

Specialiteiten:

Aquathermie

Word jij onze nieuwe collega?

De laatste blogs

Duurzaam

Betrokken

Toekomstgericht

Energiek

Neem contact op met VHGM

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page