top of page

Duurzame project blogs

Bodemenergie! Het perfecte fundament om op te bouwen!

  • Writer's pictureEsther Roest

Wilmer Roest

Wilmer is de naam en ik ben 25 jaar. Zowel mijn BSc. als MSc. Earth Sciences heb ik behaald aan de VU in Amsterdam van 2010 tot 2016. Ik heb een breed scala aan vakken gevolgd, variërend van klimatologie en hydrologie tot structurele geologie en vulkanologie. Het mag dan ook duidelijk zijn dat ik een breed aardwetenschappelijk interessegebied heb. Zowel (veld)projecten over bijvoorbeeld processen op plaattektonische schaal in Marokko als het ontwerpen van offshore windmolenparken op de Noordzee hebben onderdeel van mijn opleiding uitgemaakt.


Het streven naar duurzaamheid is me met de paplepel ingegoten en richting het eind van mijn studietijd toe ben ik een manier gaan zoeken om mijn aardwetenschappelijke opleiding te combineren met een duurzame visie. Zo ben ik uiteindelijk bij de bodemenergieprojecten van VHGM gekomen. Sinds half december versterk ik het team van VHGM in het ontwikkelen en onderhouden van duurzame energieoplossingen en pendel ik dagelijks op en neer tussen Amsterdam en Hillegom.


Naast mijn werkzaamheden bij VHGM hang ik als buitenmens vaak in de touwen in de klimhal of aan de rotsen buiten, ren ik wel eens een rondje en heb ik een zwak voor goede en slechte woordgrappen. Tijdens mijn vakanties zit ik niet graag stil maar trek ik er het liefst op uit met een tent of bind ik een zuurstoffles om en maak ik een duik.

3 views0 comments

Comments


Neem contact op met VHGM

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page