top of page

Duurzame project blogs

Bodemenergie! Het perfecte fundament om op te bouwen!

  • Writer's pictureEsther Roest

Het belang van balans tussen hard werken en keiharde fun

Bij VHGM draait het om een gezonde dosis passie en hard werken. Als team zetten we ons dagelijks in om duurzame projecten van de grond* te krijgen, van het initiële plan tot een succesvolle realisatie. Ieder van ons draagt op zijn of haar unieke manier bij aan dit gemeenschappelijke doel. *Met van de grond, bedoelen wij eigenlijk diep in de grond! Precies waar bodemenergie het beste draait.


Maar, waar keihard wordt gewerkt, mag ook zeker wat tegenover staan. Daarom is het essentieel om hard werken af te wisselen met ontspanning, plezier en samenzijn.

Half september 2023 vond het moment plaats waarop we dit in praktijk brachten. Bijna het volledige VHGM-team verzamelde zich bij de pont om de oversteek te maken naar het idyllische Kaageiland.


Na twee keer knipperen met de oogleden, stonden we aan de overkant. Na een ontspannen wandeling door de pittoreske straatjes van het eiland, splitsten we ons op in drie groepen. Twee groepen kozen voor een zeilavontuur en één groep koos voor een rustige vaartocht in en rondom het prachtige gebied van 't Joppe in de Kagerplassen.


Voor VHGM zou dit geen typische dag zijn zonder een uitdagende breinkrakende quiz. We werden van tevoren al uitgedaagd om goed op te letten tijdens onze wandeling over het eiland. Overal waren hints en aanwijzingen verstopt die we later, teruggekeerd van het varen, op het terras van het restaurant van die avond moesten ontrafelen onder het genot van een verfrissend drankje.


Het diner had een heerlijk Italiaans tintje! Grote planken met smakelijke petitfourtjes, dampende lasagne die nog nasmeulde, slierten spaghetti gedrenkt in aioli, en een ijsje als nagerecht zorgden ervoor dat deze dag eindigde in een waar culinair feest.


Maar wat deze dag echt bijzonder maakte, was de sfeer die er hing. Het was een kans om elkaar op een andere manier te leren kennen, weg van de drukke werkplekken. Tijdens het samenzijn werden er goede gesprekken gevoerd, en sommigen van ons waagden zelfs een verfrissende duik in het water.


Het belang van het evenwicht tussen hard werken en plezier mag niet worden onderschat. Het stelt ons in staat om niet alleen als collega's, maar ook als persoon samen te komen en momenten van verbinding te creëren. Dit soort uitstapjes herinneren ons eraan dat er meer is dan alleen onze dagelijkse taken, en dat we af en toe moeten stilstaan en genieten van het leven.


Bij VHGM begrijpen we dat de energie die we uit deze uitstapjes halen, ons uiteindelijk nog gemotiveerder maakt om ons werk met passie voort te zetten. Het stimuleert ons om creatiever te zijn, beter samen te werken en met hernieuwde vastberadenheid te streven naar het behalen van onze doelen.


Dus, terwijl we ons blijven inzetten voor duurzame projecten en hard werken om onze missie te verwezenlijken, zullen we nooit vergeten om plezier en ontspanning in ons leven en werk te integreren.


Het avontuur op Kaageiland was een dag vol avontuur, lachen en het vieren van ons gezamenlijke succes. We kijken nu al uit naar de volgende gelegenheid om samen te genieten van hard werken afgewisseld met plezier!


Hier een hele kleine impressie van ons avontuur:Naast dit gezellige bedrijfsuitje, hebben we in het verleden veel meer uitjes gehad!


Klik HIER voor meer foto's van ons Kagereiland avontuur en andere funfacts binnen VHGM!


"Passie drijft ons werk aan, maar het zijn de momenten van plezier en verbinding die het vuur in ons team ontsteken en ons koers laten zetten naar succes"


68 views0 comments

Commenti


Neem contact op met VHGM

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page