top of page

Duurzame project blogs

Bodemenergie! Het perfecte fundament om op te bouwen!

  • Writer's pictureEsther Roest

Thuiswerken

Thuiswerken

Wij gaan alweer week zes in van de Coronamaatregelen en hebben dus genoeg tijd gehad om eraan te wennen. Bij VHGM streven wij altijd naar een gezellige sfeer en een sociale omgang wat eigenlijk voor een deel is weggevallen. Daarom hieronder een update over hoe VHGM omgaat met de maatregelen.

  • Creëer goede thuiswerkplekken

De belangrijkste maatregel is natuurlijk, zoals in een groot deel van Nederland, dat alle collega’s thuis aan het werk zijn. Gelukkig waren de meesten van ons al voorzien van laptops. Voor overige apparatuur heeft VHGM gezorgd, zodat iedereen optimaal thuis kan werken.

  • Blijf met elkaar in contact!

Juist nu wij elkaar niet meer op kantoor tegenkomen is het belangrijk om met elkaar in contact te blijven! Hiervoor zijn wij Teams gaan gebruiken. Wat voor een aantal van ons (gezien de leeftijd ), toch wel erg veel weg heeft van MSN. Ook is onze maandelijkse borrel verplaatst naar deze online omgeving wat voor hele creatieve oplossingen zorgt.

  • Kennisdelen

Bij VHGM wordt een aantal keer per maand door een van de collega’s een korte presentatie gegeven om zo extra kennis over te dragen over bepaalde onderwerpen gerelateerd aan bodemenergie. Deze presentaties worden nog steeds via Teams gehouden.

  • Feestdagen

Verder werd er ook aan de werknemers gedacht tijdens Pasen.


  • Blijf in conditie

VHGM stimuleert alle werknemers om af en toe een frisse neus te halen en om niet de hele dag achter de laptop te blijven zitten.

  • Aruba

Als gevolg van de corona pandemie hebben wij tijdelijk onze oud-collega Jeremy Croes weer mogen verwelkomen. Hij voert een aantal uur per week werkzaamheden voor ons uit. Hij is het modelleren van bodemenergiesystemen nog niet verleerd!

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat iedereen gezond blijft en dat zoveel mogelijk mensen die wel ziek worden weer kunnen herstellen. Tot noch toe kunnen wij al onze werkzaamheden uit blijven voeren. Bij vragen over projecten of bodemenergie in het algemeen zijn wij zowel telefonisch als via video-calls bereikbaar en helpen u natuurlijk graag verder.

9 views0 comments

Comentários


Neem contact op met VHGM

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page