top of page

Duurzame project blogs

Bodemenergie! Het perfecte fundament om op te bouwen!

  • Writer's pictureEsther Roest

Teamuitje Volendam

Na alle verhalen van onze collega Celine over haar woonplaats, wilden we hier natuurlijk meer over te weten komen. Er werd gesproken en dit keer niet lang nagedacht over de bestemming van ons bedrijfsuitje…namelijk Volendam!!


Afgelopen zaterdag 27 oktober verzamelden we om half 2 in Volendam en werd begonnen aan een, door Celine geleide, rondleiding door het mooie vissersdorp. Als Volendamse weet zij als geen ander waar de leukste plekjes zijn en zo gezegd, zo gedaan. Helaas was het weer ons in eerste instantie niet zo goed gezind, maar klaarde het later in de middag toen we het ruime sop kozen geweldig op. Een zonnetje, een windje en een mooie lucht, wat wil men nog meer.


Voordat we het ruime sop kozen uiteraard eerst nog een visje (dat hoort tenslotte als je in Volendam bent) en daarna vertrokken we met een zeilboot voor een 2 ½ uur durende tocht over de Gouwzee. Aan boord werden we goed verzorgd en iedereen werd voorzien van een drankje en een hapje! Waar het al een paar dagen regende hebben we het de hele tocht droog en de lucht kraakhelder met een paar wolkjes. Tegen het einde werd het wat frisser op de boot, maar bij het aanmeren rond de klok van 6 liepen we direct een warm restaurant binnen met een heerlijk etentje langs de dijk.


Het was een geslaagde dag en goed voor de teambuilding. Gelukkig hebben we de foto’s nog!
5 views0 comments

Comments


Neem contact op met VHGM

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page