top of page

Duurzame project blogs

Bodemenergie! Het perfecte fundament om op te bouwen!

  • Writer's pictureEsther Roest

Nieuwe Collega Robbert

Hoi, mijn naam is Robbert en ben sinds april werkzaam bij VHGM. Ik heb zowel mijn master Hydrologie als de bachelor Aarde en Economie aan de VU te Amsterdam gevolgd. Ook heb ik een half jaar in Oslo gestudeerd om mij verder in de hydrologische modellering en statistiek te verdiepen. Na mijn opleiding heb ik twee jaar voor een remote sensing bedrijf gewerkt dat zich specialiseerde in luchtfotografie, thermografie en inspecties vanaf land met passieve radar systemen. Na een korte uitstap bij een bodemadviesbureau heb ik twee jaar voor een waterschap gewerkt als adviseur en databeheerder op het gebied van waterkwantiteit. Hier hield ik mij met name bezig met programmeren in Python en R, beheer van de software applicaties en advisering voor het plaatsen van monitorings-systemen (o.a. peilbuizen).


Bij VHGM zal ik mij met name bezighouden met geohydrologische berekeningen voor bemalingsadviezen of bodemenergiesystemen. De mogelijkheid Nederland een stukje duurzamer te maken spreekt mij erg aan.


Buiten mijn werk zit ik vaak op de fiets of verbrand ik energie tijdens het bootcampen. Vanaf april t/m oktober vaar ik met mijn kayak vaak door de bollenvelden rond Hillegom. Verder volg ik vanaf jongs af aan de Formule 1 en lees ik graag een boek uit de bibliotheek.

1 view0 comments

Kommentare


Neem contact op met VHGM

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page