top of page

Duurzame project blogs

Bodemenergie! Het perfecte fundament om op te bouwen!

  • Writer's pictureEsther Roest

Nieuwe Collega Gijs

Connectie

In het najaar van 2019 hebben er een paar mooie gesprekken plaatsgevonden. Onze nieuwe collega Gijs heeft onze advertentie gelezen ‘adviseur bodemenergie’ en raakte geïnspireerd over de werkzaamheden bij VHGM. Onder ander het werken in een dynamisch en enthousiast team in combinatie met de interessante werkzaamheden zag Gijs als een mooie uitdaging. Het enthousiasme van Gijs werkte aanstekelijk en er ontstond een connectie.


Hieronder stelt Gijs zich even kort voor:


Hallo, mijn naam is Gijs. De afgelopen 25 jaar heb ik gewerkt met verschillende soorten klimaatinstallaties, in uiteenlopende branches, op uiteenlopende plaatsen. Wat ik belangrijk vind is het onderzoeken van de wensen en mogelijkheden van de gebruikers. De ervaringen die ik vanuit Scandinavië heb inspireren mij. Dit maakt dat ik een brede kijk heb en daarbij houdbare oplossingen voor klimaatvraagstukken hoop te vinden. Puur en lokaal bronnen benutten, daar geloof ik in.


Ik heb een aantal jaar in Scandinavië gewoond en ben daar nog regelmatig te vinden met mijn gezin. Ook dichter bij huis ben ik regelmatig in de natuur te vinden.


Mijn interesse in de bodemenergie en mijn werktuigbouwkundige achtergrond passen perfect bij de opgaven van VHGM. De hedendaagse energievraagstukken zijn in mijn ogen volop kansen, die ik met VHGM kan inkleuren.

4 views0 comments

Comments


Neem contact op met VHGM

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page