top of page

Duurzame project blogs

Bodemenergie! Het perfecte fundament om op te bouwen!

  • Writer's pictureEsther Roest

Nieuwe collega Bart

Mijn naam is Bart en ik ben mijn wetenschappelijke carrière begonnen met een BSc. in Aardwetenschappen aan de VU in Amsterdam. Mijn MSc. heb ik behaald aan Stockholms Universitet in Geological Sciences. Over dit leertraject ben ik in aanraking gekomen met allerlei vlakken van de aardwetenschappen, van hydrologie tot buitenaardse geologie en van veldwerk tot verslaggeving en levering aan de klant. Buiten mijn werk trek ik het liefst mijn bergschoenen aan om de natuur in te gaan of ontwerp ik origami modellen.


Mijn passie voor grondwater en warmteopslag in de bodem heb ik ontwikkeld tijdens een werkperiode in Nieuw Zeeland, waarbij ik werkzaam ben geweest in de energiewinning van de geothermische warmte. Bij VHGM kan ik die passie doorzetten en verder doorleren op het vakgebied van bodemenergie en ik kijk uit naar de projecten waarmee ik aan de slag kan!

5 views0 comments

Comments


Neem contact op met VHGM

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page