top of page

Duurzame project blogs

Bodemenergie! Het perfecte fundament om op te bouwen!

  • Writer's pictureEsther Roest

Martijn van Leer - zet zich in voor een betere wereld

Sinds 15 juni versterkt Martijn van Leer ons team!


Woonachtig in Utrecht vindt Martijn het nog wel een uitdaging om te treinen naar Hillegom. Het nieuwe werken, ingegeven door de corona crisis, biedt de mogelijkheid om thuis te werken voor Martijn. Hij hoeft de reis dan ook maar een enkele keer per week te maken. Via teams werken we als VHGM team elke dag aan oplossingen voor aardgasvrije gebouwen en wijken. Dat is waar Martijn warm voor loopt!


Martijn stelt zich voor:

Mijn naam is Martijn en mijn interesse voor de aarde en ondergrond waren van jongs af aan aanwezig. Dit heeft ertoe geleid dat ik de bachelor Aardwetenschappen ben gaan volgen op de Universiteit Utrecht. Ik heb een breed scala aan vakken gevolgd, waarvan een groot deel toegespitst op water en aardoppervlak. Hierbij hoorden veldwerk in de Franse Alpen, excursies door de Dolomieten en drie weken boren in de laagvlaktes bij Venetië. Na een jaar bestuur bij de studievereniging besloot ik om de wereld te gaan verbeteren en om dat te bereiken ben ik de master Earth Surface & Water gaan doen in de track hydrologie. Tijdens stage heb ik kennisgemaakt met bodemenergie en was mijn interesse gewekt om hier mijn werk van te maken. In mijn vrije tijd speel ik graag squash en win ik graag met spelletjes.

Bij VHGM kan Martijn zich inzetten voor die betere wereld door zijn kennis in te zetten voor interferentieberekeningen en andere modelstudies.

9 views0 comments

Comments


Neem contact op met VHGM

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page