top of page

Duurzame project blogs

Bodemenergie! Het perfecte fundament om op te bouwen!

  • Writer's pictureEsther Roest

Lilian is the best!

Nationale secretaresse dag valt dit jaar op 19 april. Voor ons een moment om even stil te staan bij onze steun en toeverlaat Lilian. Misschien kent u Lilian alleen als de persoon die bij ons de telefoon opneemt en u doorverbindt, maar Lilian doet natuurlijk veel meer dan dat!

De werkzaamheden lopen zeer uiteen en sommen we graag even voor u op. Maar ook voor Lilian en onszelf natuurlijk. Want zo een manusje van alles verdient het om even in de schijnwerpers te staan.


Lilian leeft zich graag uit op het gebied van financiële werkzaamheden, inboeken opdrachten, opstellen en verzenden facturen, verzenden van informatie naar klanten en nacalculaties. En natuurlijk administratieve werkzaamheden waarbij elk uitgaande document door een grammaticale controle van Lilian gaat en in de juiste lay-out wordt gezet. Omdat ze van deze tekst nog niks weet is deze niet door de grammaticale spelling gekomen, dus misschien zitten er nog wat taalvoudjes in ? Ook houdt ze zich bezig met het kwaliteitshandboek waar de nodige uurtjes in gaan zitten. Naast al dat serieuze werken kun je ontzettend met Lilian lachen, boeiende gesprekken voeren en alle uiteenlopende onderwerpen op de Pickwick zakjes bespreken.


Lilian, we zijn ontzettend blij met je en met de inzet die je hebt voor onze organisatie. We wensen je een fijne secretaresse dag en hopen er nog veel samen mee te gaan maken.

2 views0 comments

Comentários


Neem contact op met VHGM

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page