top of page

Duurzame project blogs

Bodemenergie! Het perfecte fundament om op te bouwen!

  • Writer's pictureEsther Roest

Energiebeurs 2017

Van 10 tot en met 12 oktober 2017 vindt de 13e editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Deze beurs is uitgegroeid tot een onmisbaar platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is.

In een tijd waar energietransitie centraal staat en belangrijke keuzes gemaakt moeten worden die leiden tot duurzame oplossingen op het gebied van energiegebruik en CO2-reductie, wordt de positie van bodemenergie binnen de gebouwde omgeving steeds belangrijker.


Natuurlijk is VHGM ook van de partij en u kunt ons vinden in het Bodemenergie Paviljoen waar wij samen met Brancheorganisatie BodemenergieNL, Kuijpers Ecopartners, Rensen Regeltechniek en Duratherm aanwezig zijn om u te informeren over actuele ontwikkelingen die binnen de diverse aandachtsgebieden rond bodemenergie van belang zijn zodat de markt kennis kan nemen van alles wat zich rond bodemenergie afspeelt en daarin de juiste keuzes kan maken.


Samen maken wij ons op deze manier sterk voor een verantwoorde groei en kwalitatief goede toepassing van bodemenergiesystemen.


Wij nodigen u van harte uit onze stand te bezoeken zodat wij u persoonlijk kunnen informeren.


Door op onderstaande banner te klikken kunt u zich inschrijven als bezoeker van de Vakbeurs Energie.

Tot 10, 11 of 12 oktober!


3 views0 comments

Comentários


Neem contact op met VHGM

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page