top of page

Duurzame project blogs

Bodemenergie! Het perfecte fundament om op te bouwen!

  • Writer's pictureEsther Roest

De beste wensen

Beste allemaal,


Het jaar 2017 zit er alweer bijna op! Daarom willen we nog even van de gelegenheid gebruik maken om ons jaar in vogelvlucht met u door te nemen. Voor VHGM is het namelijk een turbulent jaar geweest met ups en downs. 2017 is vooral het jaar geweest waarin we een stevig fundament hebben mogen leggen.


We hebben voor nieuwe opdrachtgevers mogen werken, waardoor we zelfs in China aan het werk zijn. Er hebben nieuwe technische ontwikkelingen plaatsgevonden, onder andere op het gebied van ontwerp van regeneratiesystemen, maar ook wat betreft monitoring en beheer. Ons team is uitgebreid en we zijn verhuisd naar ons nieuwe kantoor.


Voor 2018 kunt u weer veel van ons verwachten. Zoals u van ons gewend bent blijven we gaan voor interessante projecten en sturen we op duurzaamheid en kwaliteit. En ook komend jaar houden we u weer intensief op de hoogte via LinkedIn en Facebook.


Rest ons nog om iedereen prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2018 te wensen. Als afsluiting willen we u meegeven te blijven verduurzamen en te blijven verbinden.

3 views0 comments

Comments


Neem contact op met VHGM

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page