top of page

Senior Geohydroloog

Als Senior Geohydroloog ben jij samen met jou directe collega’s verantwoordelijk voor het goede verloop van onze duurzame projecten. Ons team bestaat uit aardwetenschappers, werktuigbouwers ...

Wat ga jij doen als Senior Geohydroloog?

Als Senior Geohydroloog ben jij samen met jou directe collega’s verantwoordelijk voor het goede verloop van onze duurzame projecten. Ons team bestaat uit aardwetenschappers, werktuigbouwers en hydrologen waar jij dankzij jouw ervaring als Projectleider kunt fungeren. Jij weet als geen ander hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. Vaak beginnen onze projecten met een bureaustudie om de haalbaarheid te bepalen van een systeem op een specifieke locatie. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het maken van rekenmodellen voor bodemenergiesystemen en ga je waar nodig aan de slag met geohydrologische modellering. Het aanvragen van vergunningen bij gemeenten en het schrijven van rapportages behoren tot jouw werkzaamheden. Jij weet ook als geen ander hoe je duurzame klantrelaties opbouwt en uitbreid. Kortom: Een zeer brede functie waarbij we het vooral belangrijk vinden waar jouw wensen en ambities liggen. Met jouw ervaring als Geohydroloog, Adviseur Bodemenergie of vergelijkbaar heb jij al een redelijk goed beeld welke richting je op wilt.


Waarom wil jij bij VHGM werken?

Omdat jij net als wij gelooft dat investeren in het verduurzamen van Nederland nodig is. Bij VHGM werken wij samen toe naar een duurzame leefomgeving met behulp van lokale, duurzame en innovatieve energieoplossingen. Van het gas af, betekent gas op de energietransitie. Sinds 2002 werkt VHGM als ontwerp- en adviesbureau in bodemenergie en aquathermie. Met zo’n 20 knappe koppen ontwerpen wij installaties die, na uitvoerig vooronderzoek, gebouwen kunnen verwarmen in de winter en kunnen koelen in de zomer. Geloof jij net als wij in een duurzame toekomst en wil je hier als Senior Geohydroloog ook jouw steentje aan bijdragen? Lees dan snel verder.


Wat heb je nodig om bij VHGM als Geohydroloog aan de slag te kunnen gaan?

Als Geohydroloog heb jij natuurlijk een passie voor techniek en duurzaamheid. Je hebt bewust de keuze gemaakt om een geo-wetenschappelijke weg te bewandelen met een passie voor duurzame installaties. Je hebt ervaring met modelleren en bent bij voorkeur bekend met GIS. Ook ben je analytisch en onderzoekend van aard en voel je je het meeste thuis in een jong team. Wij zoeken iemand die:

 • Hbo of Wo werk- en denkniveau heeft;

 • een opleiding richting Geowetenschappen, Watermanagement of Civiele techniek heeft gedaan;

 • minimaal 5 jaar ervaring heeft met bodemenergie of hydrologie;

 • bodemenergiecursussen heeft gedaan of bereid is deze te volgen;

 • minimaal 32 uur per week beschikbaar is;

 • een bijdrage wilt leveren aan een duurzamer Nederland.


Wat krijg je van ons als Senior Geohydroloog?

Een baan waarbij je écht een bijdrage kunt leveren aan een duurzamer Nederland bij een hecht familiebedrijf. We bieden je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kijken gaandeweg waar jouw wensen liggen. Dankzij jouw ervaring ken je de klappen van de zweep al een beetje en weet je waar jouw interesses liggen. In deze rol als Senior Geohydroloog krijg je de verantwoordelijkheid die past bij jouw ervaringsniveau en weet je als een echte Projectleider de projecten naar wens af te ronden.


Wat je van ons in ieder geval kunt verwachten is:
 • een startsalaris tot € 5.000 bruto per maand obv fulltime (fulltime is bij ons 38 uur!);

 • thuiswerkmogelijkheid inclusief eenmalig thuiswerkbudget voor de inrichting van jouw werkplek en een dagelijkse thuiswerkvergoeding;

 • reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en 8% vakantiegeld;

 • 25 vakantiedagen per jaar;

 • persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar;

 • flexibele werktijden, wel zo fijn!;

 • mogelijkheid om te kiezen voor een fietsplan.

 

Help jij de groei van VHGM vormgeven?

Samenwerken naar een duurzame leefomgeving, dat is waar wij voor staan. Ben jij overtuigd en sta je open voor een vrijblijvend kopje koffie? Neem dan contact op met Dick van Harlingen via recruitment@vhgm.nl of via +31 (0) 88 42 56 407. Hopelijk zien we jouw sollicitatie snel tegemoet!

Lees verder
Dick van Harlingen.jpg

Yes, ik wil solliciteren:
Stuur Dick van Harlingen  je CV

image.png

Meer informatie over onze duurzame projecten?

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page