top of page

Junior Geohydroloog

Als Junior Geohydroloog sta jij aan de basis van onze projecten. Samen met ons multidisciplinaire team ontwikkel jij een goed werkend en duurzaam klimaatsysteem. Dit begint vaak met een ...

Wat ga jij doen als Junior Geohydroloog?

Als Junior Geohydroloog sta jij aan de basis van onze projecten. Samen met ons multidisciplinair team ontwikkel jij een goed werkend en duurzaam klimaatsysteem. Dit begint vaak met een bureaustudie waarbij je gaat bepalen wat de haalbaarheid met behulp van jouw specialistische kennis. Je doet onderzoek, spart met collega’s, je schrijft rapportages met jouw bevindingen en gaat aan de slag met geohydrologische modellering. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het aanvragen van de juiste vergunningen. Wil je jezelf ontwikkelen tot een echte specialist, projectleider of vind je het juist leuker om als aanspreekpunt te fungeren voor onze opdrachtgevers? Gaandeweg kijken we samen naar jouw wensen en faciliteren we jou hierin door middel van een persoonlijk ontwikkelplan (Plan POWER).


Waarom wil jij bij VHGM werken?

Omdat jij net als wij gelooft dat investeren in het verduurzamen van Nederland nodig is. Bij VHGM werken wij samen toe naar een duurzame leefomgeving. Van het gas af, betekent gas op de energietransitie. Sinds 2002 werkt VHGM als ontwerp- en adviesbureau in bodemenergie en aquathermie. Bodemenergie is naast zonne-energie de meest duurzame en efficiënte manier van verwarmen en koelen. Met zo’n 20 knappe koppen ontwerpen wij installaties die, na uitvoerig vooronderzoek, onze gebouwen kunnen verwarmen in de winter en kunnen koelen in de zomer. Geloof jij net als wij in een duurzame toekomst en wil je hier als Junior Geohydroloog jouw steentje aan bijdragen? Lees dan snel verder.


Wat heb je nodig om bij VHGM als Geohydroloog aan de slag te kunnen gaan?

Een passie voor techniek en duurzaamheid. Je hebt de ambitie om een specialist te worden waarbij je je graag wilt vastbijten in technische en natuurwetenschappelijke vraagstukken. Je bent van nature analytisch en onderzoekend en je voelt je het meest thuis in een jong team. Onderwerpen als bodemenergie, aquathermie en duurzame energie over het algemeen, hebben jou altijd getrokken. Verder zoeken wij iemand die:

 • HBO of WO werk- en denkniveau heeft;

 • een opleiding richting Aardwetenschappen, Watermanagement of Civiele techniek heeft gedaan;

 • minimaal 32 uur per week beschikbaar is;

 • een pro-actieve houding en een onderzoekend karakter heeft;

 • een bijdrage wilt leveren aan een duurzamer Nederland.


Wat krijg je van ons als Geohydroloog?

Een baan waarbij je écht een bijdrage kunt leveren aan een duurzamer Nederland bij een hecht familiebedrijf. We bieden je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kijken gaandeweg waar jouw wensen liggen. Wordt je liever een specialist op het gebied van geohydrologisch modelleren of ben je liever een Projectleider die juist het overzicht houdt? Aan jou de keuze! Wat je van ons in ieder geval kunt verwachten is:

 • een startsalaris tot € 3.200 bruto per maand obv fulltime;

 • thuiswerkmogelijkheid inclusief eenmalig thuiswerkbudget voor de inrichting van jouw werkplek en een dagelijkse thuiswerkvergoeding;

 • reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en 8% vakantiegeld;

 • 25 vakantiedagen per jaar;

 • persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar;

 • flexibele werktijden, wel zo fijn!;

 • mogelijkheid om te kiezen voor een fietsplan.

 

Help jij de groei van VHGM vormgeven?

Samenwerken naar een duurzame leefomgeving, dat is waar wij voor staan. Ben jij overtuigd en sta je open voor een vrijblijvend kopje koffie? Neem dan contact op met onze Dick van Harlingen via recruitment@vhgm.nl of via +31 (0) 88 42 56 407. Hopelijk zien we jouw sollicitatie snel tegemoet!

Lees verder
Dick van Harlingen.jpg

Yes, ik wil solliciteren:
Stuur Dick van Harlingen  je CV

image.png

Meer informatie over onze duurzame projecten?

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page