top of page

Jouw afstudeeropdracht voltooi jij bij VHGM

Volg jij een opleiding in de richting van Aardwetenschappen, geo(hydro)logie, watermanagement, Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde of een opleiding ...

Jouw stage/afstudeeropdracht voltooi jij bij VHGM

Volg jij een opleiding in de richting van Aardwetenschappen, geo(hydro)logie, watermanagement, Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde of een opleiding dat past bij het doel van VHGM. Een doel om een bijdragen te leveren in de transitie naar duurzame, lokale en innovatieve energieoplossingen?

 

Welk onderzoeksvraag wil jij beantwoord hebben voor jouw studie?

Nederland zit midden in de energietransitie. Dit houdt in, van het gas af richting een duurzame manier de gebouwde omgeving verwarmen en verkoelen. Binnen dit kader zijn er veel onderzoeksvragen om beantwoord te zien. Het doel is dat niet alleen jij met een goed cijfer je onderzoeksvraag beëindigt, ook VHGM heeft aan jouw onderwerp en conclusie handvatten om als organisatie te groeien. 

 

Waarom wil jij je stage/afstudeeropdracht bij VHGM doen?

Omdat jij net als wij gelooft dat investeren in het verduurzamen van Nederland nodig is. Bij VHGM werken wij samen toe naar een duurzame leefomgeving. Van het gas af, betekent gas op de energietransitie. Sinds 2002 werkt VHGM als ontwerp- en adviesbureau in bodemenergie en aquathermie. Bodemenergie is naast zonne-energie de meest duurzame en efficiënte manier van verwarmen en koelen. Met zo’n 20 knappe koppen ontwerpen wij installaties die, na uitvoerig vooronderzoek, onze gebouwen kunnen verwarmen in de winter en kunnen koelen in de zomer. Geloof jij net als wij in een duurzame toekomst en wil je hier in jouw afstudeeropdracht een steentje aan bijdragen?

 

Aan de slag bij VHGM

Werken bij VHGM betekent naast een stage/afstudeervergoeding, ook samenwerken met diverse deskundige en getalenteerde collega’s. Wat mooi is dat wij je volop mogelijkheden bieden voor persoonlijke ontwikkeling en een kans bieden om je netwerk uit te breiden door de contacten die je binnen je afstudeeropdracht opdoet. 

 

Help jij de groei van VHGM vormgeven?

Samenwerken naar een duurzame leefomgeving, dat is waar wij voor staan. Ben jij overtuigd en sta je open voor een vrijblijvend kopje koffie? Neem dan contact op met Dick van Harlingen via recruitment@vhgm.nl of via +31 (0) 88 42 56 407. Hopelijk zien we jouw sollicitatie snel tegemoet!

Lees verder
Dick van Harlingen.jpg

Yes, ik wil solliciteren:
Stuur Dick van Harlingen  je CV

image.png

Meer informatie over onze duurzame projecten?

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page