top of page
Wij helpen en ondersteunen gebouweigenaren de energiebalans optimaal te houden met als resultaat het hoogste rendement

Beheerabonnementen voor gebouweigenaren

Het effectieve beheer van een klimaatsysteem is van essentieel belang voor het handhaven van energie-efficiëntie, het naleven van wettelijke voorschriften en het verbeteren van duurzaamheid en comfort. VHGM levert met beheerabonnementen voor gebouweigenaren oplossingen aan om deze doelstellingen samen met de installateur te bereiken en stelt gebouweigenaren in staat om op maat gemaakte abonnementen te gebruiken die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van hun systemen en gebouwen.

Monitoren klimaatsysteem.png

Het belang van klimaatsysteembeheer

Het beheer van een klimaatsysteem is geen alledaagse taak; het vormt niet alleen de essentie voor het behouden van de energiebalans, maar ook voor het behouden van het hoge rendement van het systeem. Bij VHGM begrijpen we dat beheer niet alleen draait om het voorkomen van toekomstige problemen, maar ook om het nakomen van wettelijke verplichtingen. Als het aankomt op duurzame klimaatsystemen, zijn wij eventueel in samenwerking met de installateur jouw betrouwbare adviseurs.

Behoud van energie-efficiëntie

Het beheren van een klimaatsysteem is van vitaal belang, niet alleen om de energiebalans te handhaven, maar ook om het hoge rendement van het systeem te behouden. Beheer vraagt om proactief handelen om toekomstige problemen te voorkomen. Daarnaast is periodieke monitoring van groot belang om te voldoen aan de eisen van het bevoegd gezag, zoals de provinciale vergunning. Het systeem functioneert namelijk op zijn best wanneer het jaarlijks wordt beheerd en aangestuurd. Wellicht vraag je jezelf als gebouweigenaar af welke aspecten aan bod komen tijdens dit klimaatsysteembeheer?

Een goed beheerd systeem is de sleutel tot duurzame efficiëntie

Dankzij onze kennis van zowel de energiecentrale als de bronnen, beschikken wij ook over een eenduidige visie en aanpak waarmee we effectief beheer kunnen waarborgen. Als specialisten begrijpen wij als geen ander het belang van een gedegen jaarlijkse beheer en monitoring van jouw systeem. Onze expertise op zowel het gebied van de energiecentrale als de bronnen stelt ons in staat om een alomvattende aanpak te bieden voor efficiënt beheer.

VHGM heeft de oplossing voor een effectief klimaatbeheer

VHGM heeft het beheerabonnement wat past bij de behoefte van elk gebouw

VHGM staat in de startblokken voor het beheren en monitoren van elk klimaatsysteem

VHGM levert periodieke monitoring om eventuele afwijkingen te identificeren en te corrigeren

We zijn BRL gecertificeerd 

Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Sinds 2002 hebben wij ons gespecialiseerd in klimaatsystemen en zijn wij daarnaast ook BRL gecertificeerd. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening op hoogniveau waarborgen.
 

Wat maakt ons de specialist in klimaatbeheer?

  • Wij zien het systeem als een integraal geheel, boven- en ondergronds.

  • Onze uitstekende communicatie met het bevoegd gezag garandeert naleving van voorschriften.

  • Wij fungeren als sparringpartner voor jou als opdrachtgever en alle betrokken partijen.

  • Onze diepgaande kennis van bronnen is ongeëvenaard.

  • We zijn BRL gecertificeerd voor zowel boven- als ondergronds beheer.

Kwaliteitswaarborg bodembeheer SIKB.png

Wat kun je verwachten van ons beheerabonnement?

Kies welk abonnement het beste past. Elk klimaatsysteem is uniek en vraagt zijn eigen unieke aanpak. Wij hebben drie beheerabonnementen gecreëerd dat past bij de behoefte van de systeemeisen.

Het Beheer Basis abonnement
BO5.1

Dit is waar het begint. We zorgen ervoor dat jouw systeem voldoet aan de BRL-eisen, en we nemen het contact met het bevoegd gezag voor onze rekening. Je hebt de mogelijkheid om de data automatisch te leveren of handmatig, afhankelijk van jouw voorkeur.

Het Actieve Monitoring abonnement
BO5.2

We gaan een stap verder met actieve monitoring. Via een digitale continue verbinding lezen we gegevens uit jouw gebouwbeheersysteem uit. Hiermee monitoren we de werking van jouw systeem en vergelijken we het ontworpen rendement met de werkelijke gegevens. We signaleren afwijkingen en houden je op de hoogte.

Het Optimalisatie-abonnement
BO5.3

Dit is waar het echt interessant wordt. Met de basis en actieve monitoring in de hand, sturen we actief op rendementsverbetering. We onderzoeken waarom rendementsdoelen niet worden gehaald en bieden advies voor energetische en financiële besparingen. We denken mee over toekomstig onderhoud aan de bronnen en beoordelen hun huidige kwaliteit.

Samenwerken aan een energie-efficiënte toekomst met VHGM's beheerabonnementen

Waarom Kiezen voor VHGM's Beheerabonnementen?

Het antwoord is eenvoudig: flexibiliteit en duidelijke resultaten. Onze abonnementen bieden jou de vrijheid om het beheer aan te passen aan jouw behoeften. Of je nu minimale ondersteuning wilt of volledige optimalisatie, wij hebben de oplossing voor jou.

Door te kiezen voor VHGM's beheerabonnementen krijg je:

Een klimaatsysteem dat optimaal blijft presteren.


 

Periodieke monitoring om afwijkingen te identificeren en te corrigeren.

Besparingen op energie- en onderhoudskosten.

 

Volledige naleving van vergunningen en wettelijke eisen.

 

Ondersteuning bij eventuele systeemproblemen.

 

Welk beheerabonnement past bij jouw klimaatsysteem?
Neem contact op met VHGM

Maak vandaag nog een afspraak met ons team van specialisten en ontdek hoe VHGM jou kan helpen om jouw klimaatsysteem te beheren, te optimaliseren en te verbeteren.

Kies voor VHGM's beheerabonnementen en investeer in de toekomst van jouw klimaatsysteem. Samen creëren we een wereld met een perfecte energiebalans en ultiem comfort.

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page