top of page

Het team van VHGM

Samen met Bodemenergie en Aquathermie richting een gebouw- en energiebewust leefklimaat

Ing. Borie Török

Junior Specialist gesloten bodemenergie

Leidsevaart 580

2014 HT Haarlem (N-H)

T  +31 (0) 23 584 11 22

M +31 (0) 6 53 33 37 36

E  stefvanharlingen@vhgm.nl

I   www.vhgm.nl

Mijn naam is Borbála Török, maar iedereen noemt mij gewoon Borie. Ik ben een moeder van 2 prachtige dochterdraken en woon in Aalsmeer. Tijdens mijn studie tot landbouwingenieur, met als richting milieu & biologie, ontdekte ik mijn passie voor natuur, milieu, flora en fauna. Ik wist direct dat ik iets aan de aarde wilde bijdragen. Niet alleen als medewerker bij een bedrijf, maar ook als ouder ben je verantwoordelijk voor onze planeet. Zo vind ik het belangrijk om deze zo schoon en gezond mogelijk te houden voor onze kinderen, maar ook achter te laten.


Nog veel te leren

Ik werk nu met veel plezier als junior specialist gesloten bodemenergie bij VHGM. Naast dat ik mij vooral bezig hou met vooronderzoeken en interferentie berekeningen, behandel en bekijk ik ook de ecologische aspecten die bij de aanleg van een bodemenergiesysteem komt kijken. Ik heb de ambitie om mij verder te ontwikkelen en daardoor te groeien. Ik zie namelijk veel mogelijkheden in dit vakgebied, omdat het continu in beweging en in ontwikkeling is.

Als kleine bijdrage aan de maatschappij doe ik vrijwilligerswerk voor gemeente Aalsmeer. Als energiecoach vind ik het heel leuk om gevarieerde gesprekken te voeren en samen met de bewoners energiebesparende acties te bedenken.


In mijn vrije tijd sport ik graag. Hardlopen, fietsen en stijldansen. Ook ben ik lid geworden van een tafeltennisvereniging.


Ing. Borie Török

Leidsevaart 580

2014 HT Haarlem (N-H)

t  +31 (0) 23 584 11 22

i   www.vhgm.nl

d

e

+31 (0) 88 42 56 417

Specialiteiten:

Gesloten Bodemenergie Systemen (GBES)

Ecologische aspecten

Word jij onze nieuwe collega?

De laatste blogs

Duurzaam

Betrokken

Toekomstgericht

Energiek

Neem contact op met VHGM

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page