top of page

Specialist Gesloten Bodemenergie

Als specialist gesloten bodemenergie sta jij aan de basis van het verduurzamen van de gebouwde omgeving in Nederland!

Specialist Gesloten Bodemenergie (junior/medior)

Wat ga je doen als specialist gesloten bodemenergie?

Als specialist gesloten bodemenergie sta jij aan de basis van het verduurzamen van de gebouwde omgeving in Nederland! Van enkele woningen tot grote appartementencomplexen en utiliteitsgebouwen. Samen met de projectleider ontwikkel jij een goed werkend en duurzaam bodemenergiesysteem. Dit begint vaak met een bureaustudie waarbij je gaat bepalen wat de haalbaarheid van het beoogde systeem is op technisch, juridisch en financieel vlak. Dit doe je met behulp van jouw specialistische kennis en interesse.


Je doet onderzoek, berekent, spart met collega’s, schrijft rapportages met jouw bevindingen en ontwerpt het beste systeem voor de opdrachtgever. Wil je jezelf ontwikkelen tot een echte specialist? Ben je graag technisch bezig en tegelijkertijd betrokken zijn bij de menselijke aspecten van de energietransitie? Gaandeweg kijken we samen naar jouw wensen en faciliteren we jou hierin door het stellen van concrete doelstellingen.


Waarom wil jij bij VHGM werken?

Omdat jij net als wij gelooft dat investeren in het verduurzamen van Nederland nodig is. Bij VHGM werken wij samen toe naar een duurzame leefomgeving. Van het gas af, betekent gas op de energietransitie. Sinds 2002 werkt VHGM als advies- en ingenieursbureau in bodemenergie en aquathermie.


Bodemenergie is in veel gevallen de meest duurzame en efficiënte manier van verwarmen en koelen. Met zo’n 20 knappe koppen ontwerpen wij duurzame oplossingen die, na uitvoerig vooronderzoek, ontwerp en integratie, in de gebouwde leefomgeving onze gebouwen kunnen verwarmen in de winter en kunnen koelen in de zomer. Dat doe je in een jong, ambitieus en gezellig team met ons kantoor in Haarlem. Geloof jij net als wij in een duurzame toekomst en wil je hier als specialist gesloten bodemenergie jouw steentje aan bijdragen? Lees dan snel verder.


Wat heb je nodig om bij VHGM als specialist gesloten bodemenergie aan de slag te kunnen gaan?

Een passie voor techniek en duurzaamheid! Je hebt de ambitie om een specialist te worden waarbij je je graag wilt vastbijten in technische vraagstukken. Je bent van nature servicegericht, gemotiveerd en een echte aanpakker. Omdat je communicatief vaardig bent, haal je veel plezier uit het samenwerken met collega’s en het adviseren van geïnteresseerden, partners en opdrachtgevers. De wereld van gesloten bodemenergie kent korte doorlooptijden en je ziet dit vooral als een uitdaging. De lijntjes zijn kort en informeel zowel met collega’s als met opdrachtgevers, wat je goed past in het werk.


Verder zoeken wij iemand die:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau heeft;

 • een opleiding in de richting van Aardwetenschappen, Werktuigbouw, Civiele techniek of soorgelijks heeft gedaan;

 • leergierig is en goed kan samenwerken;

 • achtergrondkennis in gesloten bodemenergie heeft de voorkeur, maar we spijkeren het je graag bij!

 • minimaal 32 uur per week beschikbaar is;

 • stressbestendig is, een pro-actieve houding en een onderzoekend karakter heeft;

 • bereid is vakdiploma’s te halen;

 • een bijdrage wil leveren aan een duurzamer Nederland.Wat krijg je van ons als specialist gesloten bodemenergie?

Een baan waarbij je écht een bijdrage kunt leveren aan een duurzamer Nederland bij een hecht familiebedrijf. We bieden je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kijken gaandeweg waar jouw wensen liggen. Wat je van ons in ieder geval kunt verwachten is:

 • Een goed salaris vanaf € 3.000 bruto per maand o.b.v. fulltime. Salaris wordt vastgesteld op basis van ervaring en doelstellingen;

 • uitgebreid onboardingstraject met de nodige vakopleidingen;

 • 50% thuiswerkmogelijkheid inclusief eenmalig thuiswerkbudget voor de inrichting van jouw werkplek en een dagelijkse thuiswerkvergoeding;

 • reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en 8% vakantiegeld;

 • 25 vakantiedagen per jaar;

 • persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar;

 • flexibele werktijden, wel zo fijn!;

 • mogelijkheid om te kiezen voor een fietsplan;

 • teamuitjes.Help jij de groei van VHGM vormgeven?

Samenwerken naar een duurzame leefomgeving, dat is waar wij voor staan. Ben jij overtuigd en sta je open voor een vrijblijvend kopje koffie? Neem dan contact op met Dick van Harlingen via recruitment@vhgm.nl of via +31 (0) 88 42 56 407. Hopelijk zien we jouw sollicitatie snel tegemoet!

Lees verder
Dick van Harlingen.jpg

Yes, ik wil solliciteren:
Stuur Dick van Harlingen  je CV

image.png

Meer informatie over onze duurzame projecten?

Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie

bottom of page